Talet med stort T ;O

Ja som rubriken säger så är då årets största uppgift inom svenska/datakunskap/engelska och verkstaden avklarad nu. Många veckors slit o mycke hit och dit gav iaf lite resultat även om de varit struligt med vissa saker.

Men idag blev det avklarat så nu är det snart lov, ett grymt efterlängtat lov så vi får väl hoppas på bra varm och skön sommar framför oss.

Dagens största tabbe var dock att jag skulle byta in några spel på game och när jag kolla i fodralen så ligger ett av spelen hemma i PS3an vilket är 6 mil bort.. Kändes inte så bra gjort av mig att inte kolla de tidigare :S
men vad gör man. så de bli att gå in imorgon och fixa det. Köpte även hår färg till mig så nu ska man bli svarthårig igen som man va före man rakade bort dreadsen. Första gången jag gjort de själv så vi se väl hur bra de blir nu. Tur att de finns kvar lite av tuben så om de bli dåligt äre bara att göra om det.

Hoojj !


Länge sen man skrev

Det var som ett par veckor sen jag skrev sist o kan väl inte skylla på något annat än bara brist på nått att skriva om och inte haft orken att skriva något som folk orkar läsa. Men just nu så ha de varit riktigt roliga helger o veckor med mycke skratt med jens o Makkan ^^ O lite annat folk som man känner.

Men de ha väl även varit en del mindre bra saker som jag kanske inte skulle ha sagt eller gjort men de råkade bli så för den man är men de ska ja int ta nu... Men ja tror den persson om den läser detta kanske förstår att det är just dig jag pratar om..
 
men får se vad som händer imorgon, finns 2 alternativ inför imorgon antingen skellefteå eller Umeå, vet inte vars man ska fara o vilka som man ska vara med vilket håll man än far så hm de bli väl o bestämma imorgon det. Ne nu ska jag nog ta och sova så man orkar upp imorgon o bestämma sig vars man ska fara någonstans o vara med folk om man ens ska iväg :s Hej svejs på er säger jag

RSS 2.0